Meest bijzondere sportprestatieMeest bijzondere sportprestatieMeest bijzondere sportprestatieMeest bijzondere sportprestatie

Meest bijzondere sportprestatie

De categorie meest bijzondere sportprestatie van het jaar wordt gesponsord door

de Reus Communicatie & Publiciteit

logo de reus

Jos van Beusekom – Winnaar 2018

Jos liep dit jaar zijn 10de en 11de marathon en dit op 61 jarige leeftijd. Daarbij is Jos zeer gedreven met het beoefenen van de sport en traint 4 à 5 keer in de week. Daarbij organiseert hij mede de Bert Timmer Memorial Loop. Verder heeft hij bewezen door gezond te gaan leven en hard te lopen diabetes uit zijn leven te bannen.

Ropa Run Team 073 "Liemers for Life" - Nummer 2 2018

Dit Team heeft in 2018 voor de 5e deelgenomen aan de RopaRun (estafette van Parijs naar Rotterdam ca. 500 km) om geld in te zamelen voor organisaties, instellingen of projecten die gerelateerd zijn aan de ziekte kanker. Dit Team van ca. 24 personen is het hele jaar druk om activiteiten te ontplooien om geld in te zamelen. Naast de ongelofelijke inzet om dit jaarlijks weer te organiseren is het ook een mega sportprestatie. Er moet zeer intensief getraind worden om dit te kunnen volbrengen. Rondom de lopers zijn er fietsers, navigators, cateraars, kamp opbouwers nodig om dit te realiseren. In 2019 gaan ze voor de 6e keer deze uitdaging aan. Nu al wordt er hard gewerkt om plannen te maken om geld in te zamelen etc. etc. Ze verdienen het de prijs te winnen.

Henk Nijland - Nummer 3 2018

Henk fiets op hoge leeftijd nog grote afstanden, dit jaar rondrit door Italië en diverse ritten door Nederland waar hij uitgebreid verslag van doet op social media.